Spoštovani starši, skrbniki!

Pa smo prišli do zaključevanja še enega šolskega leta.

Tudi zadnji dan, ponedeljek, 24. 6. 2024, bomo organizirali jutranje varstvo, otrokom pa bodo na voljo zajtrk, dopoldanska malica in kosilo.
Za učence od 1. do 5. razreda bodo aktivnosti zadnjega šolskega dne potekale med 8.20 in 9.55, organizirano pa bo tudi podaljšano bivanje in kosilo, v kolikor ste razredničarki tako sporočili. V primeru, da še niste, vas prosimo, da to nemudoma storite oz. najkasneje do jutri, srede, 19. 6. 2024. V kolikor otrok ta dan ne bo imel kosila, ga prosimo odjavite v tajništvu šole do petka, 21. 6. 2024.

Učenci od 6. do 8. razreda pridejo v šolo ob 8.20, po dveh urah pouka ob 9.55, ki ga preživijo z razredniki/razredničarkami, bodo imeli malico, nato pa zaključijo z obveznostmi ter odidejo domov. Vsem učencem od 6. do 8. razreda je kosilo odjavljeno, lahko ga pa prevzamejo, v kolikor ga starši prijavite na kosilo v tajništvu do petka, 21. 6. 2024.

Integrirana linija avtobusnega prevoza v petek zjutraj pelje po ustaljenem voznem redu. V času po pouku integrirana linija šolskega prevoza ne bo vozila.

Spoštovani starši in skrbniki, zahvaljujemo se vsem skupaj in vsakemu posebej, da ste nam zaupali in da smo še eno šolsko leto uspešno izpeljali do konca.

Vidimo se ponovno v ponedeljek, 2. septembra 2024.

Prijetna poletna meseca vam želi kolektiv OŠ Franca Rozmana – Staneta Maribor

Dostopnost