V četrtek, 14. 4. 2022, so bili javno objavljeni rezultati projekta Mladi za napredek Maribora 2022. Dogodek je potekal v mestnem parku, prenos pa je potekal v živo preko spletnih omrežij. Ponosni smo na naše raziskovalke in njuni mentorici. Dosegle so naslednje rezultate:

  • ZALA JAKOVAC IN NINA ŠPENGA (obe učenki 8. b) sta z nalogo “NET JE SUS” – ZLORABE NA INTERNETU na raziskovalnem področju SOCIOLOGIJA, pod mentorstvom METEJE IVANKOVIČ BUBIĆ, dosegli 144 točk in srebrno priznanje (1. mesto). Z nalogo so se uvrstile tudi na DRŽAVNO SREČANJE MLADIH RAZISKOVALCEV. O tem bomo še poročali.
  • ANA JELENKO (učenka 9. b) je z nalogo POMAGAM DOMA, USPEŠEN SEM V ŠOLI na raziskovalnem področju PSIHOLOGIJA IN PEDAGOGIKA, pod mentorstvom MATEJE KLEMENČIČ, dosegla 146 točk in srebrno priznanje (6. mesto).

Vsem sodelujočim iskreno čestitamo! Šolsko leto 21/22 je izjemno leto. Ponosni smo, da ste raziskovalke z mentoricama uspele naloge dokončati in da ste dosegle odlične rezultate. Naj bodo uspeh in ponos na vas vaša popotnica tudi za naprej.

Lep raziskovalen pozdrav

 

Urška Oblak, koordinatorica raziskovalne dejavnosti

Dostopnost