Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši,

mariborske srednje šole so pričele s predstavitvami svojih programom z namenom predstaviti se morebitnim bodočim dijakom. Zaradi epidemiološke situacije vse srednje šole ne bodo organizirale dogodkov na šolah, ampak bodo predstavitve izvedle na daljavo, ali na naši šoli, kjer bodo prisostvovali učenci, ki jih zanima posamezna srednja šola, ob upoštevanju epidemioloških ukrepov (preko Zooma ali v živo).

Spodaj bom sproti dopolnjevala seznam in informacije glede predstavitev, najdete jih tudi na oglasi deski v I. nadstropju in v spletni učilnici.

Zaenkrat so v pripravi predstavitve:

  1. SREDNJA EKONOMSKA ŠOLA IN GIMNAZIJA MARIBOR: Dan odprtih vrat – 25. 1. 2022 ob 9.00 preko Zooma v šoli,
  2. PRVA GIMNAZIJA MARIBOR: predstavitev klasične gimnazije – torek, 18. 1. 2022, ob 11.55 do 12.40 v živo v šoli, v učilnici SLJ 3.
  3. ŠKOFIJSKA GIMNAZIJA A. M. SLOMŠKA MARIBOR: Dnevi za radovedne – 28. 1. 2022 med 9. in 13. uro na Škofijski gimnaziji – prijava na naslovu skofijska.si
  4. II. GIMNAZIJA MARIBOR: Preživimo dan na drugi – 10. 3. 2022 – ne pozabite na prijave! Informacije v dokumentu – PREŽIVIMO DAN NA DRUGI
  5. SREDNJA GRADBENA ŠOLA IN GIMNAZIJA MARIBOR: Plečnik na gradbeni, ki bo v četrtek, 17. 3. 2022, med 10. in 12. uro. Prijave v ŠSS do 24. 2. 2022.

Za sodelovanje pri predstavitvi se, prosim, obrnite name, šolsko svetovalno delavko Urško Oblak, oz. se prijavite sami, v kolikor je zgoraj naveden naslov za prijave.

Še zmeraj se z mnogimi aktivno pogovarjamo o odločitvi za srednjo šolo. V kolikor potrebujete minuto, dve ali več za pogovor, stopite do moje pisarne oz. me spomnite na hodniku.

Lepo vas pozdravljam

Urška Oblak, šolska svetovalna delavka

Dostopnost